onsdag 8 februari 2012

Världspremiär & filmfestival

Nu på fredag är det dags för världspremiären av Vaktmästaren av Martin Åhlin med Rolf Degerlund i huvudrollen. Jag var maskör på den filmen så det skall bli kul att se slutresultatet! Den kommer visas på en kortfilmsfestival som anordnas av Blåfilm och FilmPool Nord på ´Bio Kronan... och DESSUTOM kommer även Lars Perssons "En god jävla jul" ha premiär samma kväll som jag gjorde maskdesign på Nils Gustav Bergström, som spelar en psykiskt sjuk jultomte. Så kommer bli en spännande kväll!

Självklart är det lite pirrigt också, tankar som "Rann blodet rätt i bild" på Vaktmästaren... och "Såg verkligen maskören som var inspelningsplatsansvarig till så att tomteskägget satt fast och såg bra ut under tagning i En god jävla jul" snurrar runt.
Men FRAMFÖRALLT kommer det bara bli kul att se slutresultatet och träffa alla kollegor igen!

Det skall visas sammanlagt fem kortfilmer under kvällen, och delvis är de som jobbat med filmerna bjudna, men det finns även platser kvar för allmänheten... så först till kvarn!

Klicka på bild för att förstora, information om ni är intresserade av biljetter till festivalen står på postern


1 kommentar:

  1. Uppdatering är att festivalen var mycket givande och man blir stolt över att ha och göra med så unga och flitiga filmskapare:)

    SvaraRadera