söndag 25 december 2011

War horses på New London theatre

War horses i London var helt klart en av de häftigaste teaterupplevelser jag varit med om! Kan varmt rekommendera att gå och se denna visuella föreställning om ni har vägarna förbi London!
Måste dock uppmana till att förboka långt i förväg eftersom det är fullbokade salonger! Men har man is i magen och inte så kräsen med vars i salongen man hamnar så kan man hoppas på turen i Half price ticket booth, där man (som namnet antyder) kan köpa sista minuten biljetter för halva priset!

Handlingen är ganska enkel, en pojke binder starka band med en häst hans alkoholiserade far vunnit på aktion i fyllan. Men precis då man tror att vänskapen mellan människa och häst inte kan bli bättre, så säljer fadern hästen mot sin sons vilja till armén. Sonen väljer att rymma hemifrån för att söka upp sin häst, men för att göra det måste han gå med i armén och gå ut i det första världskriget.
Trotts att det är en ganska "enkel" historia, så är det bara bra, för det är så mycket fantastisk musik, attribut, kostym, effekter och HÄSTARNA är så OTROLIGT häftiga! Kortfattat så är det så många visuella intryck, så skulle det varit för avancerad story skulle man antagligen missa det ena eller det andra. Perfekt balans med andra ord!


Föreställningen är planerad att gå ända fram till 2013!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar